Logopedie Callista Lichtendahl
 
Kwaliteitbehoud
 
Om de kwaliteit als logopedist te waarborgen ben ik aangesloten bij het Kwaliteitsregister.
Om geregistreerd te blijven volg ik op veel verschillende gebieden bij- en nascholing en volg ik de nieuwste ontwikkelingen op de voet. 
Om u altijd de beste kwaliteit te kunnen bieden.
 
Prelogepedie is een van mijn specialisaties. Als gespecialiseerde prelogopedist volg ik bij- en nascholling om "up to date" te blijven.  Dit is noodzakelijk om ingeschreven te blijven in het register van de NVLF(Nederlande Vereninging voor Logopedie en Fonyatrie) als prelogopedist. 
 
Directe Toegankelijkheid
De politiek is in verandering. Zo ook over het vraagstuk of mensen, die een logopedist nodig hebben, eerst naar de huisarts moeten voor een  verwijzing of direct naar de logopedist kunnen gaan.
Dit laatste noemen ze: "Directe toegangkelijkheid."
De politiek heeft besloten dat directe toegankelijkheid zijn intrede zal doen maar het is nog niet duidelijk vanaf welke datum. De logopedist dient dan een eerste "screening" uit te voeren om te kijken of logopedie de juiste oplossing is voor het probleem.  
 
Ik beschik over de licencie om deze eerste "screening" uit te voeren.
 
Online logopedie en telelogopedie is nu ook mogelijk in mijn praktijk.
 
Mijn rol als logopedist is dynamisch door de vele ontwikkelingen op het gebied van logopedie. Dit betekend voor mij dat ik me naast mijn vakgebied tevens op mijn persoonlijke ontwikkeling richt.
 
                              ,